ΑρχικήΝέαPressNewslettersΥλικόΑ-ΩΣυχνές ΕρωτήσειςΕπικοινωνία
Home >> Έφηβοι >> Youth Panel
Έλα στην παρέα μας!!
Αν είσαι νέος 14 έως 17 ετών, αγαπάς το Διαδίκτυο και θες να το κάνεις ασφαλέστερο για όλους μας, γίνε μέλος του πάνελ νέων της δράσης Saferinternet.gr.

Αν είσαι σε περιοχή της Αττικής, η σε περιοχή με εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα θα μπορείς να βρίσκεσαι στις συναντήσεις μας που πραγματοποιούνται σε τριμηνιαία βάση. Αν είσαι από περιοχή που είναι αρκετά μακριά από την Αθήνα και δεν θα μπορείς να έρχεσαι στις συναντήσεις μας, μην ανησυχείς ... μέσω Διαδικτύου θα τα λέμε αρκετά συχνά!

Τα μέλη του Πάνελ Νέων δρουν ως πρεσβευτές του Saferinternet.gr στους συνομηλίκους τους, μας παραθέτουν τις εμπειρίες τους για να τίθενται υπόψη στην υλοποίηση δράσεων αφύπνισης του κοινού γύρω από την ασφαλή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών και συμμετέχουν ενεργά σε εκδηλώσεις του Saferinternet.gr.

Βασικές προϋποθέσεις για να συμμετάσχεις:

•    Να είσαι αστέρι στο σχολείο!
•    Να έχεις πολύ καλή γνώση του Διαδικτύου.
•    Να έχεις ωριμότητα, σοβαρότητα, θάρρος, επικοινωνιακό ταλέντο.
•    Να έχεις ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα.

Αν θες, λοιπόν, και εσύ να λάβεις μέρος στην προσπάθεια αυτή στείλε μας στο support AT sihellas DOT org το βιογραφικό σου και ένα κείμενο 200 λέξεων στο οποίο θα γράφεις τι αναμένεις να αποκομίσεις από τη συμμετοχή σου στο πάνελ νέων του Saferinternet.gr. Θα αξιολογήσουμε αυτά που θα μας στείλεις και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου αν σε επιλέξουμε στο πάνελ μας!

Πάνελ Νέων