ΑρχικήΝέαPressNewslettersΥλικόΑ-ΩΣυχνές ΕρωτήσειςΕπικοινωνία
"Η Φάρμα του Διαδικτύου" υποδέχεται τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη (16/04/2019)

Ο κος Μανώλης Σφακιανάκης θα βρίσκεται στον «Ελληνικό Κόσμο» στην τελευταία παράσταση της «Φάρμας του Διαδικτύου» την Κυριακή 21 Απριλίου, όπου θα πραγματοποιήσει μια βιωματική παρουσίαση με εμπειρίες από την πολυετή καριέρα του, που αφορούν το cyberbullying, τον εθισμό, την κοινωνική δικτύωση, καθώς και άλλα φαινόμενα της εποχής μας, που έχουν παρουσιαστεί μέσα από το Διαδίκτυο. Στη συνέχεια ο Στρατηγός θα απαντήσει σε ερωτήσεις  και απορίες του κοινού.
 
Ο κύριος Σφακιανάκης Αντιστράτηγος εα ΕΛΑΣ, Ιδρυτής και Πρόεδρος Ινστιτούτου Διεθνούς Κυβερνοασφάλειας (CSIi), Eιδικός Ερευνητής- Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, Ιδρυτής του τμήματος Ηλεκτρονικής Δίωξης της ΕΛΑΣ ανέφερε: «Στο CSIi πιστεύουμε ότι η γνώση είναι δύναμη και με το να ενημερώνεστε τόσο οι ίδιοι, όσο και τα παιδιά σας για τους κινδύνους του Διαδικτύου, κάνετε σιγά σιγά το Διαδίκτυο ένα πιο ασφαλές μέρος για τους μικρούς μας φίλους! Το CSIi μαζί με την θεατρική ομάδα Χιλιοδέντρι συζητούν με παιδιά και γονείς για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο, υιοθετώντας μία διασκεδαστική και διαδραστική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των κινδύνων».

Μαζί του, η κυρία Kαλλιόπη Ιωάννου- Διευθύντρια Ινστιτούτου Διεθνούς Κυβερνοασφάλειας (CSIi)- Κλινική Εγκληματολόγος - Σύμβουλος Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων Εγκλημάτων.


<< επιστροφή