ΑρχικήΝέαPressNewslettersΥλικόΑ-ΩΣυχνές ΕρωτήσειςΕπικοινωνία
Η "Φάρμα του Διαδικτύου" στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας (24/11/2014)

Ο Δήμος Ελευσίνας σε συνεργασία με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Αττικής, το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Π.Α.Κ.Π.Π.Α. και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας (Κ.ΕΔ.Ε.), με τη στήριξη του Saferinternet.gr και της Google, φιλοξενεί την παιδική θεατρική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου», το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας, με ελεύθερη είσοδο.

Η παράσταση έχει στόχο να ενημερώσει παιδιά Δημοτικού μαζί με τους γονείς και τους δασκάλους τους για τα οφέλη του Διαδικτύου και την ασφαλή χρήση του.

Το κείμενο της παράστασης βασίζεται στη διδακτική ανθολογία της Δρ. Βερόνικας Σαμαρά και του Γεωργίου Κορμά, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει η Σοφία Τσινάρη. Στην ξεχωριστή αυτή παράσταση γεμάτη από υπέροχες φιγούρες, χρώματα, μουσική και πρωταγωνιστή το Διαδίκτυο, παίζουν οι ηθοποιοί Θάνος Αλεξίου, Άννα Πορφύρη και Μαρίνα Σαμάρκου. Μέσα από χαρούμενες και διδακτικές ιστορίες, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Διαδικτύου και εξοικειώνονται με τις θεμελιώδεις αρχές ασφαλούς χρήσης του.

Θα υπάρχει επίσης για όσους ενδιαφέρονται και το ομώνυμο βιβλίο, που, μαζί με τις εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες που υλοποιούνται από το Saferinternet.gr έχοντας ως βάση τις ιστορίες του, έλαβε την Ευρωπαϊκή διάκριση «Evens Foundation grant for EU media literacy programs 2014».

Διεύθυνση Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου: Χαριλάου 28, Ελευσίνα

<< επιστροφή